2015. augusztus 17., hétfő

Apablog VIII.

Újra itt vagyunk! :)

Hosszabb kihagyás után újra jelentkezünk, nem, nem vesztünk el, előző bejegyzés óta kicsit nagyobbak lettünk, hosszabb a hajunk, vannak már kinőtt ruháink, és pelusméretben is szintet ugrottunk. Ja és többet nevetünk, de néha sírunk is. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk csak mi minden történt a nyár elején.

minden reggel mosolyogva ébredünk




Alig vártuk a jó időt, és júniusban tényleg ránkszakadt a forróság. Hugiék is pont itthon voltak, így egy teljes igazi nyári hétvégét tölthettünk együtt Rácalmáson.

Liliből kapott mindenki :)

Ugyanerre a hétvégére esett az első strandolás, és az első dinnyézés is...

Jajj, úgy élvezem én a strandot ... és a dinnyét...

A vizet nagyon szereti, bár elsőre még nagyon el tud veszni a babák számára készített beülős úszógumiban, viszont ha biztos kéz tartja, annak nagyon tud örülni, a sapka pedig kötelező védelem, nem beszélve az érzékenyebb bőrről is, próbáltuk minden szinten a megfelelő védelmet nyújtani számára, rövid ideig voltunk csak napsütésben.
Hozzátáplálás terén pedig lassan már mindent meg szeretne enni, tényleg mindent, még azt is amit saját kezével elér, de a dinnyét kifejezetten kedveli. 


Ami az alvást illeti, panaszra tényleg nincs ok, esti fekvés, reggeli kelés, napközben meg anya "örömére" rövid szieszták.... néha még nekem is adódik ilyen pillanat.

Apropó, milyen is lehet az anyaság valójában?



Megnyugtatásképpen elárulhatom, nálunk egy kicsit jobb a helyzet, de azt már mint korábban is leírtam, nem könnyű az anyaság....




Lili aktív kisgyerek, szinte állandóan mozgásban van, nem sokat pihen, néha olyan érzésem van, már sokkal többet szeretne, mint amire valójában képes.


Anyás, boldogan mosolygós

Igyekszünk sokat menni, ha csak a családjainkhoz jutunk is el, de Lili természetesnek veszi már az utazást, és az azzal járó felhajtást. Beújítottunk, a nagy babakocsit is lecseréltük egy sportosabb vékony, egészen vékonyra összecsukható típusra, eleinte féltünk tőle, hiszen még alig tudott ülni, mára viszont már ügyesen megtartja magát, szinte alig imbolyog, de erről még később lesz szó, ígérem.

Menő napszemcsi, apa nem tudta otthagyni a boltban

Szóval nyár van, nagyon nyár, még akkor is, ha ma épp leszakadt az ég...

Most pedig kompozunk tovább, hamarosan újra jelentkezünk!

Megosztás:

0 megjegyzés: