2016. április 20., szerda

Zene füleimnek


Minden út Dunaújvárosba vezet. Na jó, ez annyira nem igaz, de hogy dunaújvárosi kötődéseket rengeteg helyen találunk, az már biztosabb. Kedvenc zenetáramból szemezgettem épp, mikor az újdonságok között megláttam, megjelent Szabó Csaba gitárművész legújabb lemeze, a Cross the line. Eddig még semmi, de ha azt is hozzátesszük, hogy a lemezen az Accord Quartet is közreműködik, akkor már talán többen felfedezhetik a kapcsolatot, Kondor Péter, a vonós szekció brácsása, bizony innen, városunkból indult el a nagy világba, hogy persze azért néha visszatérhessen, mint azt az elmúlt években megszokhattuk. Az Accord Quartet itt volt velünk a 2007-es Viadana jubileumi koncerten,  vagy éppen a 2009-es Emlékezés koncerten, hogy csak azokat említsem, amikről már korábban is írtam.





Természetesen nem csak a dezzereseknek kedveskedtek, a youtubra is felkerült egy nagyobb adag zenei csomag, hallgassátok, nézzétek, igazi zenei csemege!


Boldog születésnapot srácok, tényleg csak így tovább, Bartók színpadát lassan készíthetik, vagy bárhol is legyetek kis városunkban, 2 jegy már most előrendelve!
Megosztás:

0 megjegyzés: