2016. október 2., vasárnap

2 éve Castellum.do


Épp 2 éve, 2014 októberében startolt a castellum.do hírportál, sokak kedvence. Hogy egészen pontos legyek, október 2-án. 


"Egy a tábor, sok a zászló"

".. és közben felépül egy új közösségi felület a régi tagokkal, együtt, ahogy megszoktuk, akik innentől megcsinálják azt, amit eddig is tettek, de saját maguk által teremtett formában, remélhetőleg még jó sokáig."

2 éve még csak remélhettük, hogy így lesz, és talán nem tévedtünk nagyot. A Castellum stábja rendkívül jól kihasználja a közösségi háló előnyeit, nem fél megírni a kínos ügyeket, még ha ez éppen nem is tetszik mindenkinek, illetve a lokálpatrióta merítésű hírekről se feledkezzünk meg. Az oldal szerkesztőinek köszönhetően egy egészen más szemszögből, egészen más környezetben találkozhatunk helyi vonatkozású hírekkel. Hiánypótló, egyedi, még ha esetleg provokatív is néha 1-1 írás. Egy biztos, a castellum.do nem az állami propaganda szócsöve, és ez remélhetőleg így is marad még nagyon sokáig....
A város szerintem leglátogatottabb internetes oldala a nehézségek ellenére köszöni, mint látható, működik, bár a közösségi támogatás mindig jól jön, erre minden esetben felhívják a figyelmet, általában minden bejegyzés alatt olvasható, tehát aki úgy érzi tud, vagy szeretne, ne fogja vissza magát! 

MEGÉRDEMLIK!



Kedves Zsolt és Dávid! 
További eredményes(ebb) éveket, évtizedeket, csak így tovább! 
Megosztás:

0 megjegyzés: