2017. április 17., hétfő

Dupla születésnap


Április nálunk a születésnapokról szól, 6-án ünnepli édesanyám, és nagypapám születésnapját. Ilyenkor a család apraja-nagyja összesereglik, hogy együtt megünnepeljük a nagy napot, igaz az eltelt pár évben anyukából nagymama, mi pedig gyerekekből szülőkké lettünk. Változó idők, gyarapodó család, és ez így jó.
Hugiék kicsit távolabbról jöttek, mi a bokros teendők közepette végre eljutottunk az amúgy közeli Rácalmásra, hogy közösen köszönthessük fel szeretteinket.
A nagy találkozás elsősorban a legfiatalabbaknak nagyobb élmény, de mi is próbáljuk minél jobban kihasználni a közösen, együtt töltött órákat.

közös játék

Utolsó pillanatra minden összeállt, és tényleg mindenki rajta volt, hogy rendben legyen minden, a vacsorára szánt pörkölt elkészüljön, minden és mindenki időben megérkezzen. 

középen a két ünnepelt, édesanyám, és a nagypapám


Az ünnepi vacsora mellett édesanyám barátai köszöntötték az ünnepelteket (főként édesanyámat a kerek 60 év miatt) verssel, énekkel, műsorral, de volt lufieregetés, és tűzzsonglőrök is szórakoztatták az egybegyűlteket.

alkalmi kórus

sámánok nagytalálkozója :)

A nagy ünnepség napjának reggelén nagyjából elkészült egy kis videó is, bevallom legutolsó pillanatra hagytam, még azt is, hogy a kapott képeket ellenőriztessem, így esett meg, hogy a levetített verzióban bizony volt 1-2 olyan kép, amin nem édesanyám volt látható. Természetesen a hibát korrigáltam, így már elérhető, megtekinthető a már helyes összeállítás.


Lili tűzzsonglőröknél már érezte a fáradtságot, már jelezte, hogy fáradt, így is ez volt az első későre tolt fekvés. A buliban nagyon jól érezte magát, ahogy mi is, táncolt pörgött, és igyekezett mindig a központban lenni :)


Köszönjük az estét, még sok ilyen közös születésnapot, Isten éltesse édesanyánkat és nagypapánkat!
Megosztás:

0 megjegyzés: