2017. augusztus 28., hétfő

Utópia


Hónap elején jelent meg az Anna and the Barbies legújabb stúdióalbuma az Utópia. Utolsó alkalommal egy MOL kúton szemeztem a lemezzel, majd egy óvatlan pillanatban az online zenehallgatásra kattintottam. Kicsit sem bántam meg, és egy biztos, nálam ez az album AZ ÉV LEMEZE! A dalszövegek, a zene, megunhatatlan.. 


A lemez érdekessége, hogy a dalokat már a lemez megjelenését megelőzően bemutatták, a koncertekre pillanatok alatt elfogytak a jegyek.
Ez lesz az Utópia turné révbe érése. Az egész olyan, mint egy visszafelé forgatott film. A puzzle összes darabkáját láthatták már azok, akik az eddigi állomásokon ott voltak, de most összeáll a teljes kép. Azt szerettük volna, hogy ez egy közös utazás legyen, aminek a vége valamiféle beteljesülés. Kicsit olyan, mint egy hosszan elhúzott karácsony. Díszítjük, díszítjük a fenyőfát és a végén alá ülünk. 
Megint visszanyúltunk ahhoz a fajta életérzéshez, ami miatt elkezdtünk tizenévesen nótákat írni. Borzasztó izgatott vagyok az új lemezzel kapcsolatban, mert a gyermekkorunk bukkan elő rajta. Az előző album nyersességéhez képest ezen a rajongókkal együtt alkotott család melege érződik. Az öcsém újra elkezdett kísérletezgetni elektronikus irányban, úgyhogy ez egy furcsa, elektronikus rock lesz poppal vegyítve, ami hihetetlenül emberszagú is letisztult szövegvilágával. 



Ajánlom hát sok szeretettel mindenkinek :)


Dalról dalra - langologitarok.blog.hu

"TERVEM IS LEVÁLASZTANI A ROCK KONCERTEKRŐL AZ EGÉSZ JELMEZES CIRKUSZOSDIT" - hammerworld.hu


Megosztás:

0 megjegyzés: