2017. december 21., csütörtök

#7nap - 28


Sokak már az ajándék csomagolásán is túl vannak, nálunk még megy a munka ezerrel, hogy a lerobbant autónk okozta stresszhelyzetekről ne is beszéljek. Ilyen ez a karácsony, de rajta vagyunk, hogy legalább szentestére minden a helyére kerüljön, no persze nem csak a karácsonyfa és az ajándékok, de a lelkünk is végre egy kicsit megpihenjen. Stresszoldásra, készülődéshez, csomagoláshoz, karácsonyfa állításhoz, háttérzenének sok szeretettel fogadjátok karácsonyi zenei válogatásomat. Garantáltan nem playback huszárok következnek! Start! Most és itt.

1. Vocal Point

9 srác az Amerikai Egyesült Államokból. Acapella együttes, és nézzétek el nekem elfogultságomat a műfaj iránt, nagyon jól csinálják... 


2. Michael Bublé


Nem maradhat ki a sorból ez a fiatal sármos Kanadából indult énekes, biztos vagyok benne, hogy már sokan hallottunk róla...



3. Rod Stewart


Szinte hihetetlen, pár nap és 73 éves lesz a mai napig aktívan szereplő rocksztár, egyedi hangja pedig azt hiszem összetéveszthetetlen...


4. Nyári Károly


Pont nekünk ne lenne sikeres és tehetséges jazz énekesünk, zenészünk?! Hát jelentem van, vannak szerencsére, többek között Nyári Károly is ilyen, akinek a lányai is feltűntek már tehetségkutató műsorban, egy biztos, a tavalyi karácsonyi koncerten is énekeltek édesapjukkal.



5. The Piano Guys


Zongora, cselló, énekhang, igazi ünnepi hangulat az alkalmi, karácsonyi színpadon. December 12-én élőben követhették a koncertet szerte a világon. Aki lemaradt volna róla, természetesen újra (és újra) megtekinthető.


Ráadásként pedig ezt se feledjük:



6. Kylie Minogue


természetesen a gyengébbik nem képviselői sem maradhatnak ki a zenei összeállításból, az ausztrál popdíva 2015-ös karácsonyi koncertjét ajánlom sok szeretettel.


7. Bécsi karácsonyi koncert


Komolyzene szerelmeseinek is kedveskedni szeretnék. Bécsről inkább az újévi koncert jut az ember eszébe, de a zenei élet az év egyéb más időszakában sem áll meg, miért lenne kivétel pont a karácsony, az adventi időszak. 


BOLDOG KARÁCSONYT!

Megosztás:

0 megjegyzés: