2018. április 24., kedd

Out of the blue


Azt hiszem nem sok mindenkinek kell bemutatni őket. Nagyon röviden: Dunaújvárosból indultak, ír punkzenét játszanak, nem is akárhogy, hiszen pár év alatt a csúcsra értek, mostanában nem nagyon pihennek. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, európai turnén mutatják be legújabb nagylemezüket. Szerencsére van két magyar helyszín is, így a hazai rajongók is találkozhatnak a zenekarral.


Az új lemez persze elérhető számos forrásból, keressétek, hallgassátok! A zenekarnak meg jó utat, jó bulikat, torok ne maradjon szárazon!

"Az Out Of The Blue olyan lett, mint amilyenek mi vagyunk: extázissal végigtombolunk 90 percet a színpadon, Viktor a dobra áll fel, Márk a pulton szólózik, Andi locsolja a viszkit, Sztivi pedig bodysurföl. Nincs az a stúdiófelvétel, ami ezt a koncertélményt visszaadhatná. Persze nem is ez volt a cél, hanem az, hogy megmutassuk a bennünk rejlő sokszínűséget. Az eredeti ír-rock zenei vonalat a hatos egyéniségeivel kiegészítve találtunk sok-sok izgalmas zenei megoldást és ez a munka formált bennünket nagyon erős, összetartó csapattá. Túl vagyunk sok nehézségen és úgy érezzük, hogy megtaláltuk a saját hangunk. Erről szól ez a nagylemez." - langologitarok.blog.hu






Megosztás:

0 megjegyzés: