2014. július 2., szerda

Nászút VII. - Koktélos köszöntő és vacsora

Today magazin

Görögországból viszonylag hamar elstartolt a hajó, a hosszúra nyúlt estén kapott helyet a színházteremben a Kapitány köszöntése, amikor mindenki találkozhatott, fotózkodhatott a ranglétra tetején álló első tiszttel, Nicolantonio Palombella úrral.

Gála előtt

Első körben

A koktélgála az ültetett vacsora beosztásának megfelelően 2 csoportban lett megtartva, az amúgy tágas színházterem így kétszer telt meg a kapitány tiszteletére, illetve neki is kétszer kellett végigmondani a szövegét.

Zakó nélkül nagyon alulöltözöttnek éreztem magam...

Mint általában mindenhol, fotósok által készített - és jó drágán árult - képekből lehetett vásárolni az eseményeket követő napokon. Készült már a beszálláskor, vacsorák alatt, a különböző színházi eseményeken, a gálaműsoron, illetve a hajón kialakított mini felállított stúdiókban. Drágasága ellenére profi eszközökkel, felszerelésekkel dolgozott a csapat, így a minőségre nem lehet panaszunk.

Orsi és magyar barátaink

JOBBULÁST PIROSKA!

Illedelmes, tánc, keringő, hangulatos zene a színpadon míg mindenki beért, majd nemzetiszínű pezsgő a koccintáshoz, és a kapitány beszéde következett, illetve bemutatásra kerültek az első tisztek.

Piros-fehér-zöld

Nicolantonio Palombella személyesen

A színház minden napra tartogatott valami programot, így láthattunk táncos előadásokat, bűvészeket, zenei produkciókat, de tehetségkutató (C Talent) is helyet kapott az utazásunk során, amiről már korábban írtam is.

Ültetett vacsorán talán ha kétszer nem vettünk részt, az első nap, illetve egy hosszú nap után hagytuk ki az amúgy a gálához hasonló öltözéket kívánó eseményen. Teljes étlapos, 6-7 fogásból álló menüsor, mesterszakácsok, igazi gasztronómiai élvezet.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a hajón külön figyelnek arra is, hogy ültetésnél lehetőleg azonos országból érkezett vendégek üljenek, így a mi asztaltársaságunk is egy budapesti házaspár volt, akikel elcsevegve észre sem vettük az idő múlását.




Természetesen a hajón több helyen is lehetett enni/inni, aki nem akart ültetett vacsorát, az önkiszolgáló éttermekben szinte folyamatosan volt lehetőség étkezése.

Étkezés tengerre néző kilátással

Lassan elhagyva a görög partokat, irány Törökország, Izmir.

Így szép az élet! :)

Folytköv!

Első rész: Előzmények
Második rész: Irány Velence
Harmadik rész: Beszállás
Negyedik rész: Costa Fascinosa
Ötödik rész: Bari
Hatodik rész: Katakolon

Megosztás:

0 megjegyzés: