2015. március 11., szerda

Apablog III.

együtt a család

Úgy alakult át az életünk, ahogy kell. Számítottunk rá, meséltek róla, amit nem is nagyon hittünk el, most meg itt van, benne vagyunk, lassan mi fogunk ijesztgetni minden érdeklődőt, bizony oda vannak a hosszú éjszakák, oda majd az összes szabadidő, amikor meg van is, hullafáradtan esünk össze, ezért is nagy köszönet minden családtagnak, akik egy kicsit is kisegítenek alkalmanként 1-1 etetéssel, altatással ha úgy adódik.

éjszakai csendélet

Panaszra amúgy van nincs okunk, alszik, eszik, talán még sokat is, fejlődése napról napra látszik, egyre jobban figyeli a környezetét, igényli a szülők társaságát, szereti a biztonságot jelentő kezeket, karokat, és úgy érezzük egyre jobban megérti amit mondunk neki.

Talán Orsi neten talált gyöngyszeme a legkifejezőbb, miszerint:


Lilinek - meg magunknak is - kedveskedtünk egy baba relax fotellel, tudása abban rejlik, ami az erőssége, már ameddig az elemek bírják, a babát, miközben kényelmesen elhelyezkedik, rázza, na persze nem úgy, hanem apró kis remegtetéssel próbálja álomországba elrepíteni. 3 fokozatban állítható rezegtetés, és akkor még nem is beszéltünk a remek kis zenéről amit szolgáltathat, már amennyiben ezt a funkciót is választjuk. Bevallom, a gitározástól még egy kicsit fél, vagy hangos, vagy alapvetően van messze a zenei repertoárom a babák lelkivilágától.... viszont az énekhangot nagyon szereti! Apukák és anyukák! TESSÉK ÉNEKELNI A GYEREKNEK! Az sem baj ha hamis.

zenedoboz, duruzsoló masszázsfunkciók

Nyuszifül :)

Ha időnk engedi, időben hazaérek, egyre többet sétálunk, és a boltokba is bejön már velünk, szerencsére még nem pakol le semmit a polcokról, ha ismerősökkel találkozunk, elég nagy dugót is tudunk már okozni :)

séta

Várjuk már az igazi jóidőt, várjuk a nyarat, a napsütést, a D vitamindózisokat, tervekben van egy balatonparti nyaralás, visszajáró vendégek leszünk a Velence Korzón is, reméljük hamar megbarátkozik majd a természetes vizekkel.

Egy kis egyveleg - Ilyenek vagyunk/voltunk februárban


És a végére még két netes találat...
/köszi Peti, valahol talán nálad láttam megosztva!

A negatív példák....


... és a pozitívak /mert vannak azok is


Köszönjük, hogy ma is elolvastál! :)




Megosztás:

0 megjegyzés: