2015. április 1., szerda

Csillagok között

Apa, és lánya - kép: hir24.hu

Mentsük meg a Földet, vagy maradjunk a családunkkal? Van-e egyáltalán bármi esély arra, hogy eredményes legyen a vállalkozás, és visszatérünk-e? Magunkat mentsük, vagy másokat? Mikor van az akkor és a most? Hol vagyunk, melyik dimenzióban?
Számtalan kérdés vetődik fel a filmben, és talán ettől (is) jó a film. Ott hat (nálam) ahol kell. Nem akar több lenni, mint ami valójában. Nem merném leírni hogy ez lenne A tökéletes film, de nagyon közel jár hozzá, és hogy mennyire tudományos, arra az index is kereste a válaszokat, a cikk ITT található.


Csak mert az Interstellar-t mindenki az év sci-fijének várta, és tulajdonképpen nem is lőttünk túlságosan mellé. Tényleg ez az év egyik legjobb sci-fije, csak éppen nem a sci-fi vonulat fog megmaradni benned, ha megnézted. Maga Nolan is azt nyilatkozta, hogy a Csillagok között arról szól, mit jelent szülőnek lenni. Ehhez hozzácsapott egy kis fantasztikumot, apukát kilőtte az űrbe aggódni, epikus méretűre nyújtotta és elfolyatott benne egy hektoliternyi könnyet, biztos ami biztos. - http://player.hu/kult/csillagok-kozott-interstellar-kritika/
Nálam 9/10 


Hans Zimmer zenéje pedig hátborzongatóan tökéletes.



Megosztás:

0 megjegyzés: