2015. szeptember 21., hétfő

Magiszter

órarend feltöltés...

Továbbra is kitartunk a korábbiakban belakott magiszter rendszerünk mellett, hiába a tanácstalanság, a kormányzati tesze-toszaság, várjuk lesz-e központilag kiadott VÉGLEGES megoldás. Addig pedig használjuk a rendszert, igaz minden hibabejelentés kivizsgálása/javítása már pénzbe kerül, a cég ugyanis csak akkor hajlandó velünk egyáltalán szóba állni, ha megkötjük velük a támogatói szerződést.

Részlet az iskoláknak címzett levélből:
Magiszter Bázis ingyenesen használható marad a 2015/2016-os tanév során is. Így ígéretünkhöz híven a következő tanévben is biztosítani tudjuk a Magiszter rendszer ingyenes elérhetőségét. A szerver üzemeltetése folyamatos és minden intézmény számára ingyenes marad.
Mindent megtettünk azért, hogy Önöknek a továbbiakban biztosítani tudjuk a Magiszter rendszer szoftver támogatásához (support) szükséges fedezetet is, azonban nem sikerült forrást szereznünk. A Magiszter rendszer támogatását ezért csak külön, óradíjas szerződés keretében tudjuk elvégezni a 2015/2016-os tanévre vonatkozóan. Természetesen támogatás nélkül is használható a rendszer, a támogatási szerződés kötése nem kötelező.Az egyes feladatok elvégzéséhez szükséges időt minden esetben előre megbecsüljük és egyeztetjük Önökkel. A szerződés nem tartalmaz alapdíjat, minden esetben csak az elvégzett munka után szükséges az időarányos díjat kifizetni.
a jól megszokott felület...

Sajnos tudjuk, és tapasztaltuk is, hogy nincs tökéletesen működő rendszer, így előre egy kicsit tartok  is tőle, hogy lesznek hibák, viszont az adminisztrációs rendszeren áterőszakolni egy kérvényt, aztán egy számlát... tényleg csak remélni tudjuk, hogy nem lesznek nagyobb bajok.

Kíváncsiak leszünk, mi lesz az új rendszer, amit remélhetőleg hosszabb távon tudunk használni. Nincsenek illúzióim, ez az év is el fog telni döntés nélkül.... 

Egy kis statisztika:
48 tanár
579 tanuló

19 osztály
145 foglalkozási csoport

Korábbi bejegyzések a magiszter rendszerrel kapcsolatban:


Megosztás:

0 megjegyzés: