2016. október 3., hétfő

Tudta? XX. - Vége!


Pedig olyan szépen indult minden. Plakátok kékben, majd nemzeti trikolórba csomagolva, ITT AZ IDŐ, VÁLASSZATOK! Tényleg, már-már elhittem én is, hogy igazuk van és itt most a Haza, mi több, egész Európa van végveszélyben. Csöppnyi országunk védelmezője, szeretett vezetője, nemzeti együttmindentcsináló rendszerünk atyja olyan útra vitte országunkat, amiről nagyon nehéz lesz visszakanyarodni, és lassan nyakunkon a következő parlamenti választás is. A tűznek égnie kell(ene).
A tegnapi elképesztő SIKER persze nem maradhatott el, a nemek győztek, elmondhatjuk, mi mindenre készülünk, még arra is, ami nincs. Mindez persze senkit nem zavaró költekezéssel kísérve. De ez már tényleg aprócska mellékszál, többet költöttünk (értsd: te, én, minden magyar adófizető) mint Anglia az egész Brexit-kampányra. Megtehetjük, hiszen emlékszünk:

MŰKÖDNEK!

Minden működik, csak az nem, ami kellene. Nem szavazhatunk se olimpiáról, se Paksról, hiszen ezeket a megválasztott képviselőink JOBBAN tudják. De csődközeli helyzetben az oktatás, az egészségügy. Úgy minden Apropó, meg ne zavarjatok, mert úgy járok, mint Kósa Lajos...


Mindent megtettek, hülyére vették az országot, pedig olyan sokan próbálták megmagyarázni, a véghajrában pedig aki tehette, beszállt a nagy nemzeti buliba, Nagy Feró, Ákos, ufós és nem ufós szakértőink, illetve az épp ügyeletes választott, vagy éppen csak felhatalmazott képviselők. A központilag kiadott határozatról, amit minden önkormányzatnak el kellett fogadni, inkább ne is beszéljünk.

Szomorú közjáték, 2016 őszén, Magyarországon.

Hiba? Az nincs, Felelősök, bűnbakok természetesen mindig akadnak, akikre rá lehet fogni ezt az egészet, így nem maradhat el a szokásos lózungok. Soros, Gyurcsány, Brüsszel, a migránsok, na meg természetesen a Kutyapárt (ki ne maradjon!), mert az nem lehet, hogy fejétől bűzlik ez a halszagú rendszer.
Tükörbe nézünk
De önmagunkba soha
Mindig más a hibás
Mindig más ostoba
És féljük az éjszakát
 Ákos

Apropó, el ne feledkezzünk a gazdag letelepedőkről, akik pénzért mindent kapnak, illetve ha már így magunk között vagyunk, megosztanék további kérdéseket, melyekre azt hiszem hiába várjuk a válaszokat.

László Zoltán facebook bejegyzése:
Szeretném megkérdezni mikor hallottatok utoljára:
-A Questor botrányba eltünt 200 milliárd forintról
-A Nemzeti Bankból átalakult 260 milliárd forintról
-A Roma Önkormányzatnál eltünt 2 milliárdról
-Az eltűnt Eu támogatási milliárdokról
-Arról a 80 milliárdról amit a letelepedési(migrááns)kötvényen kerestek rogánék
-Arról hogy Magyarország ellen az Eu csalás elleni hivatala 16 esetben vizsgálódik
-Arról hogy kizárólag közpénzből az elmúlt 6 évben 20 fidesz közeli vállakozó lett az ország leggazdagabbja
-Arról hogy orbán családja ma Magyarországon a 22.leggazdagabb család (ez mészárosnál lévő vagyon felett)
Na erről szól a népszavazás,hogy erről ne is halljál!


Megosztás:

0 megjegyzés: