2016. november 19., szombat

Viszlát Class FM!


Ma éjfélkor jár le a Class FM rádió sugárzási engedélye, így az eddig megszokott frekvenciákon már biztos nem lesz fogható, egy ideig biztos nem lesz más, néhány hétig biztosan néma marad a 103,3-as országos frekvencia. A rádió legsikeresebb műsorsávja a reggeli Morning Show volt, Sebestyén Balázsék már szerdán elköszöntek a hallgatóktól, csütörtök, és pénteken már csak Best of adásokkal töltötték ki a reggeli órákat. 
Hazai médiatörténetünkben nem ez az első ilyen esemény, sokak bánatára 2009-ben ugyanezen a napon hallgatott el a Danubius és a Sláger Rádió is.


A Class FM viszont próbál úgy tenni, mintha minden menne tovább, frekvencia nélkül online folytatják tovább. 2009-ben ugyanezzel próbálkoztak a már megszűnt rádiók is, és való igaz, azóta az internetre csatlakozott okos eszközeink száma jelentősen emelkedett, mégis kérdéses meddig működhet ez a formátum. Aki szerette/szereti a ClassFM műsorvezetőit, tartsanak velük továbbra is, egyenlőre tényleg változatlan formában hallhatók. Sok sikert, egy (újabb) próbát megér a dolog, és reméljük legközelebb egy sikeres pályázattal újra frekvenciát kaptok valahol!


Weboldal: http://classfm.hu


Balázsék pedig egy ideig biztos nem lesznek hallhatóak, de igyekezni fognak, hogy újra felhangozzon a sokak által szeretett Morning Show szignál.

A műsor esetleges folytatásáról azt mondta a három műsorvezető (Sebestyén mellett Rákóczi Feri és Vadon Jani), hogy szívesen rádióznának tovább, de csak olyan adónál vállalnának munkát, ahol cenzúra és befolyás nélkül dolgozhatnának fel közéleti híreket. "Nem fogjuk egyik párt szekerét sem tolni, de szeretnénk közélettel is foglalkozni" - jelentették ki. 
forrás: hvg.hu

holnap már nem szól...
Megosztás:

0 megjegyzés: