2017. július 31., hétfő

Nevet


Ráfordultunk a következő évi választásra, aminek már most látjuk jeleit, a felvásárolt, kézivezérelt kormánypropaganda dübörög. Röviden jelen pillanatban így foglalható össze:

aki nincs velünk, az mind Soros

Ellenség persze mindenki lehet, már-már hozzászokhattunk a kifinomul lejáratókampányokhoz, és miért pont ez a választási kampány lenne más, mint a többi. 4 évente eljön az idő, amikor bebizonyosodik, van még lejjebb. 

Ha lehetne, még akár nevetnénk is Soros Györggyel, ahogy annak idején tette ezt a Hócipő felvételén...


Az utóbbi napokban, hónapokban persze kiderült az is a "patásról", hogy saját politikája van, mi több, már a Nemzetbiztonsági bizottságot is már ő hívja össze. Őrület, mi több:


Ugye? Kormányszintű népbutítás, manipuláció, és ez folyik már a csapból is. Ezzel szemben:
Soros valójában azt mondja, hogy a nemzetközi közösségeknek azokon a fejlődő országokon kellene segíteniük, ahol a világ menekültjeinek 89 százaléka él. És azt szeretné, ha Európának közös menekültpolitikája lenne. Soros szerint ez ugyanaz, mint a mainstream európai álláspont, és a magyar kormány idegengyűlölete és a menekültek démonizálása áll szemben az európai értékekkel.  
forrás: 444.hu 

... és a nem is annyira le/betiltott teljes 1998-as CBS által készített Soros-interjú magyar felirattal, nem kiragadva belőle semmit.


Interjú a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations, OSF) képviselőivel

Hogy ki, hogyan ítél meg tevékenységét, mindenki vérmérsékletének megfelelően kezelheti a témát, de mielőtt értékítéletet hozunk, nem árt megfelelően tájékozódni. egyenlőre Soros György többet tett le az asztalra, mint kritikus kormánypártunk bármely tagja, illetve azt sem kell elfelejteni, hogy az egészségügy, az oktatás, és a mezőgazdaság sem lesz jobb helyzetben ha végül nem ő "nevet".

Mikor fogunk mi, választópolgárok nevetni? A kormánypárt mikor fejezi be ezt a gyűlöletpolitikát, aminek az árából egyéb más, hasznosabb dolgokat is ki lehetne fizetni?
Megosztás:

0 megjegyzés: