2019. október 16., szerda

Kalandparkban


Kilátások-belátások


Azon kevesek közé tartozunk, akik még kipróbálhatták a választási hajrában átadott Kalandparkot. Lilivel szombaton egy hirtelen jött sugallattól vezérelve nekivágtunk az új kalandoknak, azaz egészen pontosan a kötélpályának.

Mi tagadás, kicsit még látszott a területen, hogy 1-2 apróság mintha nem lenne befejezve (oszlopok töve nincs feltöltve, kijelölt útvonal nincs), de ezekkel nem foglalkoztunk, a segítők beöltöztették Lilit a megfelelő kötélzettel és sapkával, és indulhatott a móka. Biztonsági kötél mellett természetesen nem volt nagy kockázat, így ha a gyerek mellett is voltam mindvégig, nem kellett attól félni, hogy leesik. Nagyobb aggodalom volt inkább akkor, amikor "kedves szülőtárs" minden gondolkodás nélkül az épp aktuális szakaszra engedte gyermekét, ezzel persze megnehezítve az amúgy is körülményes egyensúlyozást. Nem, nem lett baj, "kedves szülőtárs" láthatóan nem értette volna meg ha én felhívom rá a figyelmét, illetve a kialakult tumultust sem tudta megfelelően kezelni. Sebaj.... Összességében nagyon jól sikerült a próba, a gyerekpálya mondhatni igazi "gyerekjáték", a szó minden értelmében. Lili rettentő ügyesen vette az akadályokat, látszott rajta mennyire élvezi az elé kerülő akadályok legyőzését, és semmitől nem fél. Naná, ha bármi baj van, ott van APA! :)

Köszönet a helyi erőknek, akik nélkül ez a hely nem is működhetne, akik beöltöztetik a gyerekeket, akik figyelnek a pályára, még ebben a nagy tumultusban is, bár ha minden igaz, épp a felmerült hiányosságok miatt egy kicsit még várnunk kell a terület újranyitására. Pedig egyszer már átadták....Megosztás:

0 megjegyzés: