2014. október 9., csütörtök

Mikor ha nem most?

kép forrása: http://sport365.hu

OKTÓBER 11., SZOMBAT
18.00: ROMÁNIA–MAGYARORSZÁG (tv: M1)


Évek óta várjuk, hogy a MAGYAR FOCI végre ki tudjon bontakozni, a sportágba öntött (és a csilivili stadionokról még nem is beszéltünk) számolatlan milliárdok meghozzák a gyümölcsöt, és végre elinduljunk felfelé a lejtőn, ahol néha úgy tűnik, már csak felfelé van út.

Múlt ködéből egy "laza" 6:3 - teljes meccs

Mielőtt túl szigorúak lennénk a srácokkal, természetesen elvárjuk tőlük, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy ha csak egyszer is, de többször rezegjen a románok kapuja. Illúzióim speciel nincsenek, a papírforma természetesen teljesen mást mond. A pályán szombaton pedig lehetőség van bizonyítani. Nem nekem, leginkább önmaguknak, hogy boldog(abb)an jöjjenek le a pályáról. 


Hogy mégis mi várható szerintem a szombati napon? A románok már most hergelik - távolból - a magyar szurkolókat, így a megszokott koreográfia várható. Magyar szurkolókkal megérkezik a vonat, füst, kiabálás, pia, utcai összecsapás a helyi erőkkel, a szerencsésebbek eljutnak a stadionba és megnézhetik a meccset is. Hazafelé pedig a vonat leamortizálása.

És vannak azok is, akik ebből az egész csetepatéból kimaradnak, ők várhatóan egy nagyon jó hangulatú, szinte telt házas stadionban végignéznek egy remélhetőleg számunkra kedvező meccset. Nekik különösen jó szórakozást, jó szurkolást! Az is biztosnak tűnik, a hírekben elsősorban nem róluk lesz szó, pedig jó lenne ha egyszer eljutnánk egy normálisnak mondható szintre.

Mi pedig itthonról mindenféle vénaszkenner nélkül követjük az eseményeket, és drukkolunk, hogy minden rendben legyen.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Megosztás:

0 megjegyzés: