2015. április 20., hétfő

Critical Mass Székesfehérvár


Vasárnap csodaszép időben vonulhatott fel az a "pár" kerékpáros, akik jelen voltak a - ha jól hallottam - 17. Critical Mass rendezvényen. Vélhetően a már hagyományosnak tűnő programnak, rengetegen voltunk, jó volt tekerni megyeszékhelyünk utcáin, jó volt figyelmen kívül hagyni a piros lámpákat, akik pedig most a felvonulás miatt egy kicsit várakozni kényszerültek, csak ajánlani tudom, ha tehetik, üljenek nyeregbe, tekerjenek ők is!
A helyenként szellős felvonulók amúgy végig rendőri, és szervezők által biztosított útvonalon tehették meg a kört. Halesz parkból indult a menet, ugyanide értek vissza, láthatóan egy kicsit már megfogyatkozva, de a letekert pár km után is láthatóan mindenki élvezte a jó időt, a zenét, a tavaszt, és a friss levegőt... 


zene, szigorúan bakelitről :)

egyedi kerékpárok

indulás előtti pillanatok, a sor vége a parkoló kijáratánál.
tipp: kb 1000 ember

egy kis torna, senkinek sem árt... :)

Ismétlés meg a Tudás családi viszonyban...

kicsik, és nagyok együtt

igazi piknik hangulat a Halesz parkban




Most szombaton mi is megrendezzük a Föld napja alkalmából hagyományteremtő jelleggel a kis felvonulásunkat, remélem azért nálunk is lesz egy kis tömeg. A rendezvény nyitott, korra, nemre tekintet nélkül várunk kicsiket, nagyokat, lányokat és fiúkat, apákat és anyákat. Mutassuk meg magunkat!



GYERTEK!





Megosztás:

0 megjegyzés: