2015. november 14., szombat

Olaj a tűzre?


Borzasztó volt 2001 szeptember 11, és most a párizsi terrorakció embertelen, brutális támadása is. Józan fejjel is szinte felfoghatatlan mi történt, és mi fog még történni az események hatására, pedig most kell csak igazán ébren lenni, nehogy még nagyobb baj legyen. 

Az igazi, határok nélküli Európáról úgy néz ki végleg lemondhatunk, bár 89-ben lebontottuk a vasfüggönyt, de helyette lett, lettek újabb kerítések, és még nincs vége. Sokan jelen pillanatban is a menekülteket hibáztatják, sőt, most vérszemet is kaptak, hiszen ők: MEGMONDTÁK. Nos akik elhiszik a nap mint nap terjedő kamu híreket, összeollózott marhaságokat, vagy éppen a görögországi fegyverszállítmányt is komolyan vették, azok már menthetetlenek, meggyőzni már nem nagyon lehet őket. Számukra a menekült potenciális terrorista, bármi mást is állítanak egyesek különféle tanulmányokban. akik nem Nógrádi György "kottájából játszik" ....

Ártatlanok haltak meg, értelmetlenül. Hogy lépni kell a terrorizmus ellen, egyértelmű, de ne hagyjuk magunkat befolyásolni, NEM A BEVÁNDORLÓK tették ezt (sem), ahogy az elmúlt évek támadásairól sem ők tehetnek, hiába a sötétebb bőrszín és a más, tőlünk távol álló vallás. 

Európa nagy kérdése, hogy vannak-e olyan vezetői, akik képesek egyszerre lenyugtatni a most jogosan fellángoló félelmet, és az abból fakadó gyűlöletet, valamint odacsapni a valódi veszélynek. Ha ez nem sikerül és elindulnak a bosszúhadjáratok, pogromok, akkor a terroristák elérték céljukat. Ha rövidlátó vezetők politikai hasznot akarnak majd kovácsolni, magasra pörgetik a paranoiát, hogy amíg a nép félelemben van tartva, addig a saját hatalmukat bástyázzák körbe: tömeges megfigyelések, szőnyeg alá söpört ügyek, gyorsan átnyomott korrupciós célú törvények sora jöhet. Számos példa volt a történelemben, hogy háborús veszélyre hivatkozva a hatalmi elit saját képére alakította a politikai rendszert.
forrás, teljes cikk: falramentaparlament.atlatszo.hu




Megosztás:

0 megjegyzés: