2016. március 16., szerda

Nem életszerű, hogy Orbán Viktor egy szép reggel felkel és elkezd bocsánatot kérni

ATV - élőben a Kossuth térről

Lássuk be, ő nem olyan. És ha ő nem, akkor más se nagyon fog sűrű bocsánatkérésbe kezdeni, de csak ne legyen igazam, drukkolok a kezdeményezésnek, a pedagógusok - joggal - elmentek a falig, nincs kire, és nincs miért várni.

MOST VAGY SOHA

Az eső és a hideg ellenére rengetegen voltak az ünnepnapra időzített pedagógustüntetésen. Kimondták, elmondták mi is a probléma, és követelik a változást, mert - mint azt az elmúlt években én is tapasztaltam - a rendszer nem működik, és ez az oktatás rovására megy. Van aki érti, és van aki nem. Deutsch Tamás sem érti például. Nem is vártunk tőle mást.
A pedagógusokon kívül érintettek a szülők, a diákok, a technikai dolgozók, nagyjából ezzel le is fedte a magyar lakosság nagy részét, mindannyian érintettek vagyunk valamilyen szinten.


Törley Katalin, Békés Gáspár és Pukli István az ATV Egyenes beszéd című műsorában

Apropó. Újra leírom: Rengetegen voltak. ismét. Adóforintjainkból fenntartott csatornákon és a kormányunk szócsövein keresztül pedig nem sok szó esett az eseményről, inkább semmi, hogy az ominózus hírhamisítást ne is említsük. Igen, ez a közmédia, Magyarországon, 2016-ban. Amiről nem beszélnek, az nincs is. Probléma lehetősége kizárva, ellenségnek pedig jó lesz Gyurcsány, vagy Brüsszel....

Szerintem Petőfi igencsak foroghat a sírjában, és akkor még nem is említettük Orbán Viktor "ünnepi" beszédét.


HA A CSEND BESZÉLNI TUDNA.... 2.

Közoktatás: Miért most telt be a pohár? - ATV Szabad szemmel műsora


HAJRÁ PEDAGÓGUSOK, HAJRÁ OKTATÁS!

Megosztás:

0 megjegyzés: