2016. augusztus 31., szerda

3 év


2013-ban

Legnehezebb napunk volt a házasságkötésünk napja, egészen pontosan 2013 augusztus 31-én. Feledhetetlen pillanatok, kezdve a reggeli készülődéstől, a torta Seregélyesről Dunaújvárosba való elszállításán át a meglepetés hintóig. Sok minden történt, nem egész 24 óra alatt. 

 
izgatott készülődés

Mint szerintem minden rendes friss házasoknál, nálunk is előkerült a jegyzettömb, pipáltuk mi minden van meg, mit kell még megcsinálni, mire kell még figyelni, hogy minden rendben legyen. Seregélyesről indultunk délelőtt, ölünkben a torta, mind a 3 szintje, és bármennyire is igyekeztünk óvatosan haladni, az akkor még felújítás előtt álló 62-es út bizony egy kicsit szétrázta, minek következtében repedések jelentek meg a marcipán burkolaton, amik percről percre nagyobbak lettek... Nem esett szét, szerencsére megmaradt, a hibákat ügyes kezek elfedték, megjavították, csodát tettek. (KÖSZI HELGA!) 


játszótéren, teljes harci díszben

Fotózás több helyen, köszönet a remek képekért fotósunknak Cselényi Zoltánnak, majd fogadtuk a család messzebbről érkezett tagjait is, és közben próbáltam minél jobban titkolni, hogy milyen jármű is vár majd minket az utcán. Annak ellenére, hogy "véletlenül" majdnem bebukott a mutatvány, Orsi idegességének köszönhetően fel sem tűnt neki, hogy autóval épp a lakóházunktól messzebb álló hintó mellett suhantunk el, éppen készítették, csinosították a lovakat és kocsit.
Meglepi hatása nem maradt el, tulajdonképpen minden jól sikerült, még akkor is, ha a hintón suhanva eszünkbe jutott, hogy a pezsgő a hűtőben maradt, a telefont pedig épp nem akarja senki felvenni...


minden a helyén, jöhetnek a vendégek

Időben beért a pezsgő is, mi is megnyugodtunk a polgári szertartás után pedig családi körben ünnepeltünk. Azóta pedig, jóban, rosszban:

EGYÜTT

2016-ban:




Megosztás:

0 megjegyzés: