2017. január 29., vasárnap

Apablog 22.


Életünk meghatározó részévé vált szeretett kislányunk, el sem tudnánk képzelni milyen lenne nélküle. Az együtt eltöltött percek, órák, napok és hónapok alatt egy olyan erős kapcsolatot igyekszünk kialakítani, ami sziklaszilárdan fog tartani az elkövetkező években, évtizedekben. A nap java részében persze ANYA a minden, ugye ismerős lehet kisgyermekes családokban, hogy még a mellékhelyiségre is követ a gyermek.. talán a természetes kíváncsiság.
Délután, munka után csatlakozik APA, játék, még több játék, móka és kacagás - jellemzően. Este a kialakult napirendnek köszönhetően 7-kor fürdés, majd altatás. APA fürdet, majd elkezdi az altatást, jobb esetben sikerül is a folyamat, ha mégsem, ANYA tapasztalt altatóként újra színre lép.
8-9 órára elcsendesedik a lakás, a szétdobált játékok a helyükre kerülnek, és APA, ANYA végre újra kicsit szabadok lehetnek, hogy rövid közös együttlétek során megbeszéljék a történteket, majd egy gyors, de kiadós pihenővel újra feltöltődjenek  a következő napra, mert reggel 7-kor indul újra a mókuskerék....

GYEREK - egy véget nem érő vállalkozás

Egy ideig elképzelhetetlennek tűnt, hogy bárhova is gyerek nélkül induljunk el. Majd jöttek a kis esti kimaradások, és a végén vállalkoztunk arra is, hogy 1-1 éjszakát máshol töltsük.

Jól megtervezett, gondosan előkészített utazások, ANYA születésnapi ajándéka, és 1-1 "lopott" éjszaka, amikor nem a gyerek ébresztett minket.

KELL EGY KIS ÁRAMSZÜNET


Indul a buli!

HELLÓ SIÓFOK!


Nem, nem volt hajnalig dorbézolás, nem volt részegen hazatántorgás, kikapcsolódtunk, élveztük, hogy egy kicsit miénk a világ, rólunk szól az este, nincs semmi kötelezettségünk. 

Strandolás a naplementében.

"úgy élvezem én a strandot"


Bár Lili nem volt velünk, mégis róla beszéltünk, forró dróton kaptuk a friss információkat, hogy minden rendben van, ne aggódjunk. Mégis... furcsa volt nélküle.

Reggel bár nem a gyerek ébresztett minket, mégis a másfél év alatt belénk rögzült időben már ébren voltunk, élveztük a reggeli napsugarakat...


Nyár folyamán még meglátogattuk Szombathely városát is, ahol rég látott ismerősökkel is találkozhattunk.

Helló Szombathely!

Ezen felül kettesben ünnepelhettük a házassági évfordulónkat, ...


... és az adventi időszakban is kaptunk egy kis kimenőt Székesfehérvárra.


Kell, igényeljük is ezeket az együtt töltött órákat, annak tudatában persze, hogy otthon vár minket egy gyönyörű tündér, aki miatt rohanunk is haza...

Hogy ebből a bejegyzésből se maradjanak ki Liliről készült képek, egy kis elmaradásomat szeretném pótolni.

Decemberben, immáron második alkalommal készült el a Lili naptára, szülők, rokonok nagy örömére.

 

 
Válogatni most sem volt könnyebb mint tavaly, rengeteg elkapott mosoly, öröm lett szerencsére megörökítve, és ha boldog a gyerek, a szülők is azok. Ugyanez viszont fordítva is igaz.


Évzáró közös képünk. Soha rosszabb évet!

Megosztás:

0 megjegyzés: