2017. március 2., csütörtök

Space-központ


Fotó: Székelyhidi Balázs / Magyar Nemzet

Lassan tényleg vigyázni kell mivel viccelődik az ember, mert a végén még szembe jön az illiberális gyorsvonat és kegyetlenül elgázol minket. Hírcsárda

Választópolgárok véleményétől megfutamodva már egy "trottyos népszavi" is inkább okafogyottá válik, hiszen inkább ellépnek egy biztos bukás elől. Marad a nemzeti konzultációnak csúfolt intézmény, aminek az eredményét már előre borítékolni lehet, jobbára minden esetben, Persze jó népszavazás is biztos van, elsősorban azok, amiket a kormánypárti oldalról nyújtanak be. Minden másra ott vannak a kopaszok, akik ha kell, jó pénzért eltorlaszolják az utat, de a bizottság sem túl barátságos a rendszerkritikus népszavazási kezdeményezésekkel, pedig egy jól működő demokráciában egy népszavazás, nem lehet olyan nagy gond, csak nálunk próbálják a felelősséget már jó előre áttolni, így lesznek a kezdeményezés aláírói "hazaárulók", de ennél akár cifrább jelzőket is olvashatunk kitüntetett és nem kitüntetett tollforgatók írásaiból.

Párbeszéd már régóta nincs, a rendszer már csak ennyiből áll:
"Érti, aki érti, aki meg nem, pfff..."
Nos az olimpia megrendezéséről lemondhatunk, de még jó, hogy a reformok működnek, jobban teljesítünk, így a fejlesztésekről nem kell lemondani.
"... hazánk megvalósult, illetve tervezett fejlődési pályája az olimpiai jelentkezéstől függetlenül is biztosítja az Agenda 2020 reformhoz illeszkedő olimpia megrendezéséhez szükséges infrastruktúra jelentős részét..."

Amíg pedig megy a szájkarate jobbról és balról, megkaptuk az Űrközpontot. Bár valójában nem is ezt kérték, nem erre pályáztak, ezt kapták...

érti, aki érti....



Megosztás:

0 megjegyzés: