2018. július 8., vasárnap

#6nap ROCK - Helló Rockmaraton 2018!


Rockmaraton koncertajánló

0. nap - HÉTFŐ

Jolly Jackers

Itthon vannak, aki mostanában nem szeretne lemaradni egy igazi hamisítatlan Jolly Jackers koncertről, itt az ideje elgondolkodni a jegyvásárláson!


1. nap - KEDD

The Toy Dolls

Punkzene egyenesen Angliából.


2. nap - SZERDA

Junkies

Szekeres András is hazatérő, nem is oly rég jelent meg a Túlon innen című nagylemeze, de azért na. Junkies. Ha nem ismernéd még esetleg a zenekart - ez szinte kizárt -  szóljon egy teljes koncert, még 2009-ből. 


3. nap - CSÜTÖRTÖK

Lord

Hogy az öregek ne tudnának zenélni?! Dehogynem! Például itt van ez a szombathelyi rockzenekar, szinte hihetetlen, lassan 50 éve a színpadon.


4. nap - PÉNTEK

AWS

Szégyenszemre én csak A DAL című Eurovíziós válogatóműsorban ismertem meg az együttest, és az elért eredményüktől függetlenül tetszik zenéjük... Nem, még nem viszlát nyár, hiszen szinte még csak most kezdődik.... Hangulatkeltőnek pedig jöjjön egy teljes AWS koncert.


5. nap - SZOMBAT

Leander Kills

Köteles Leander nevével és zenekarával is a TV képernyőjén találkoztam, hasonlóképpen az AWS zenekarhoz, ők is az Eurovíziós versenyre készültek, és bár nem sikerült nekik a kijutás, azóta is szívesen hallgatom zenéjüket.




A környéken élőknek kitartás, a fesztiválra érkező fiataloknak, és még fiatalabbaknak jó szórakozást, dübörögjön a rock, lendüljön a hosszú haj és az ördögvilla, illetve torok ne maradjon szárazon! Érezzétek jól magatokat!

Bővebb információ, teljes program:
Megosztás:

0 megjegyzés: