2015. augusztus 31., hétfő

Napi hoax - Elkezdődött a hadköteles férfiak összeírása

Valamiért működnek ezek a kamu híreket összekalapáló oldalak. A látványos csúsztatások, hamis információk ellenére elég csak pár megosztás, kellő táptalajt kapnak ezek a cikkek, márpedig a többség elhiszi, hiszen ott van, le van írva, Gondolkozni nem kell, csak nyomogatni a megosztás gombot. Haszna persze ebből csak a kamugyárnak van, ott nem ijednek meg ha valamiről kiderül hogy valami nem igaz, helyreigazítás pedig... nincs.
Ellenszer talán nincs is, de megfelelő segédeszköz már van, minden másra ott a józan ész. A szűrőprogram pedig egy magyar fejlesztésű chrome kiegészítő, amit INNEN lehet letölteni, aktiválni.

kamu hírt közlő oldal linkjére kattintva

Meggyőzni persze a kétkedőket nem lehet, a mindenek felett álló háttérhatalmak nyilván így próbálják megtéveszteni a "zigazmagyarokat" (is)...  A hiszékenység pedig nap mint nap bebizonyosodik, létező dolog.

Lássuk mi a mai "termés":


Elkezdődött a hadköteles férfiak összeírása

Vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy vagy figyelmetlenségből, vagy egyszerűen csak nem volt időm ezeket észrevenni, de előbb olvastam a cáfolatot, mint magát a kamu hírt. Ma viszont már több helyről érkezett a hír.... így nyilván IGAZ. Én pedig merészelek tamáskodni.

Egyrészről magáról a katonaságról megvan a véleményem. Másrészt itt olvasható a cáfolat, egyenesen arról a híroldalról, ahonnan az alaphírt vették:


Akinek ez nem lenne elég, még egy cikk, ami kapcsolódhat a témához:


És még úgy általában egy korábbi összeállítás a kamu híreket közlő oldalakról:


A kamu híreket közlő oldalak lista természetesen folyamatosan bővül, napról napra változik, aki pedig nem szeretne ilyen tartalmakat megnyitni, annak ajánlom a már fent említett chrome bővítményt, gyerekcipőben jár, ennek ellenére biztosan hasznos lesz sokunknak.
Megosztás:

0 megjegyzés: