2015. november 17., kedd

Ákos Dupla Aréna 2014


Ma jelent meg Ákos új koncertalbuma. A lemez tulajdonosai igazán bővelkedhetnek a tartalmakban, ugyanis a hang mellett egyben a képi tartalmat is megkapják, sőt, további extra tartalmat is kereshetnek a korongon. 


2014. december 12-én és 13-án lépett színpadra Ákos megújult zenekarával. A DVD ennek a fantasztikus hangulatú, dupla telt házas előadásnak a lenyomata, amelyhez ajándék hanghordozó is párosul. 

“Aki ott volt a 2014-es nagybulijaink valamelyikén, annak nem kell magyarázni: a DVD az eddigi legkomolyabb látványvilágú koncertünket örökíti meg. Izgalmas átdolgozások, fontos repertoárdarabok és ritkán játszott dalok egyaránt szerepeltek a műsorban. A látványhoz méltó a rögzítés minősége és a vágás is. A teljes koncertet tartalmazó  gazdag képanyag mellé a DVD mellékleteként két CD-n átnyújtjuk az érdeklődőknek az előadás hangját is” – nyilatkozta Ákos a kiadványról.


Ákosnak nem is oly rég jelent meg új stúdióalbuma is, a Még egyszer, - erről bővebben ITT - lemezbemutató pedig december 16-17-én lesz a Papp László Sportarénában, várhatóan hasonló sikerrel, jegyek ugyanis nagyon fogynak...

További információk: http://www.akos.hu/


Megosztás:

0 megjegyzés: