2017. november 20., hétfő

Nánásiék

Mindig ámulattal nézem ismerőseim külföldön készített képeit, sajnos egyre többen vannak, akik nem csak élményszerző túrán vesznek részt, de ennek részleteibe inkább most ne is menjünk bele.
Vizuális, virtuális utazás a föld körül.
Pár napja startolt el egyik kereskedelmi csatornánkon az a kalandshow, celeb-bohóckodás, melynek során Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld országokat járják be, miközben mindenféle feladatokat oldanak meg, többnyire az idővel, és önmagukkal küzdenek meg a játékosok. De hagyjuk is magát a műsort, ennél érdekesebb az a kísérőműsor, melyet most ajánlok.
Ördög Nóra kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy elsősorban elviselje celebjeinket, illetve a műsor vezetője, házigazdája. A nem mindennapi műsor, azaz utazás során vele tartott két kis gyermeke és párja, aki nem más mint Nánási Pál fényképész. Nos a dolog innentől lesz izgalmasabb, ugyanis nem csak utaznak, hanem videóblog formában bemutatják merre járnak, mit csinálnak, mit látnak, azaz kicsit nagyobb betekintést nyerhetünk a helyiek életébe, bepillantást nyerhetünk a műsor készítésének folyamatába, és nem utolsó sorban a Nánási család külföldi mindennapjairól egy hangképes lenyomat. Utazás két aranyos kis gyerkőccel magában egy kihívás lehet, pláne ha a világ másik szegletében kell helyt állni. Tegyük hozzá, van segítségük (is). Ettől eltekintve egészen emberközelire sikeredett, Pál képeiről azt hiszem mondanom sem kell, remek fotók, hangulatos 10-15 perces videókban így ismerkedhetünk meg egy távoli világgal, mely sokunknak csak egy álom maradhat.
Szóval ez a Nánázsia,

utazóban - fotó: Nánási Pál facebook


Az időközben Ázsia vlogból Nánázsiává átkeresztelt videóblog remek műsor, jó nézni a tájat, a kulisszatitkokat felfedő képsorokat, és persze jó látni a családi összetartást jóban-rosszban. Csak ajánlani tudom. Feliratkozni, vagy az epizódokat pedig itt lehet:

Megosztás:

0 megjegyzés: