2017. december 4., hétfő

Dunaújváros legjobb helye 2017 - II. forduló


Mondhatni működik a papírforma, rengetegen adtátok le kedvenc helyeiteket, elég erős volt a mezőny, külön öröm, hogy a fiatalok is aktivizálták magukat, a "kocsmasor" ajánlás épphogy lecsúszott a 6. helyre.
Az ajánlásokból látszik, szabadidőnket javarészt a szabadban szeretjük eltölteni, és kár is veszekedni rajta, tényleg a legszebb helyeink kerültek be a szavazásra. Míg a város széléről a sétányról pazar kilátásban gyönyörködhetünk, a Szalki-szigeten, a kikötő öble mellett, vagy a madárlesnél közvetlen a Duna közelében ereszthetjük szabaddá feszültségeinket, gondolatainkat. Ezen felül az első 5-be bekerüléshez egyetlen egy belvárosi közösségi tér, a Petőfi liget szerezte meg a kellő számú ajánlást.

Lássuk hát az első 5 legkedveltebb helyet - ajánlásaitok szerint, akikre innentől kezdve várjuk a szavazatokat, hogy december 31-én este 9 órára kiderüljön, melyik hely érdemelje ki 2017-ben

Dunaújváros Legjobb Helye 

címet. A döntés már csak a ti kezetekben van. 



MÉDIA PARTNER:



Békák a mozinál, Maci az építők útján, kínai étterem, Dózsa Mozi, Boro pékség, Városháza tér, Kiserdő, KMI, Bartók színház, titeket sem felejtünk, maradtok ugyanúgy kedvencek, ahogy eddig. Jövőre pedig újra útjára indítjuk a szavazást. 
Megosztás:

0 megjegyzés: